maanantai 10. kesäkuuta 2013

Suomi!!

S-U-O-M-I =Suomi, Suomi,- huuto tuli tutuksi myös meidän vieraille, kun menimme katsomaan Suomen jalkapallopeliä Valko-Venäjää vastaan. Varsinkin Javan pääsi hyvin menoon mukaan ja kannusti Suomea ihan suomeksi. Onneksi tuli onnekas voitto ja pääsimme hyvin mielin jatkamaan lomaa.

Huomasimme, että edelliset Amerikan vieraamme olivat täällä vierailulla kaksi vuotta sitten ihan samoihin aikoihin kun Eberhardit. Tämä tarkoitti sitä, että Helsinki-viikko oli jälleen käynnissä ja Helsingissä monenlaisia tapahtumia samba-karnevaaleista lähtien. Kaiken kaikkiaan Helsinki näytti vieraillemme parhaat kasvonsa. Risteily Helsingin edustalla oli hienossa säässä upea. Oli kiva kuulla heidän kehujaan, varsinkin kun he tulivat Nairobista Helsinkiin  Pariisin kautta. Helsinki on kuulemma parempi paikka kuin Pariisi!

Kauppatori tuli heille erityisen tutuksi, kuten myös Stockmann. Kovasti ihmettelivät sitä, kuinka suosittu eläin poro monissa muodoissaan täällä Suomessa on. Mukaan jenkkeihin lähti porontalja.

Vieraat lähtivät kohden kotiaan tänä aamuna. Ovat siellä 7kk ja palaavat Nairobiin ensi vuoden alussa. Sää   viileni muuten heti, kun vieraat lähtivät.

Joel aloitti treenit ja pelit HJK:n A-junnuissa. Tämä kausi kestää kesäkuun loppuun, jonka jälkeen varmaan lähdemme lomailemaan Savon seuduille. Sitä ennen laittelemme omaa kotiamme kuntoon ja puuhailemme omalla pihalla. Kiva kun on kesä!

Kari Rönkkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti