maanantai 3. kesäkuuta 2013

Matkaa ja juhlaa

Pakkaamista jatkui torstaihin asti ja itse asiassa ihan siihen asti, kun autot tulivat meitä lentokentälle hakemaan. Ilon pilkahduksena viikolla oli Joelin lakkiaiset. Joel sai kunniamaininnat siitä, että oli yksi koulun eniten akateemista stipendiä yliopistoon saaneista oppilaista, ja siitä, että oli koulun ainoa oppilas, joka on varmistanut paikkansa jossakin yliopiston urheilujoukkueessa. Keskiarvo ansaitsi hänelle high honors kunniamaininnan.

Torstaina siis pakattiin autoihin 8 isoa matkalaukkua. Lisäksi tuli yksi järkyttävän iso kuljetuslaatikko Andylle ja yksi iso laatikko Currolle ja Simballe. Kun Simba oli oksentanut ja laskenut kaiken muukin koppiinsa autossa, niin päästiin kentälle. Kaksi tuntia väänsin KLM:n toimistossa ensin siitä, että sain ottaa 8 laukkua mukaan. Seuraavaksi väittivät, että Andyn koppi on liian iso ja sitä rataa, mutta siitäkin selvittiin.

Perjantaina sitten saavuttiin Helsinkiin. Vastassa oli pakettiautolla Kalle ja Ida. Ihmisiä kyyditsemään oli tullut Päivi. Kotona odotti sitten Ella ja Eden yhdessä muiden sukulaisten kanssa. Ilta meni rupatellessa.

Lauantai meni asioilla juostessa ja Joelin sunnuntaisia juhlia valmistellen. Ei siis ihan pehmeä lasku Suomeen, mutta kun sunnuntai sitten koitti, niin vaivannäkö palkittiin, kun saimme sukulaisten ja ystävien kanssa juhlia Joelia Suomen helteessä.

Kaikki tämä viime viikkojen hulina aiheutti sitten sen, että maanataina iski päälle ihan kauhea väsymys. Nyt täytyy vain toipua seuraavien viikkojen aikana. Vielä pitää tällä viikolla isännöidä Eberhardien Suomen vierailu. Kiva taas näyttää Suomea amerikkalaisille.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti