maanantai 20. toukokuuta 2013

Aamukampa



Viime viikko vain hurahti ohitse. Pakkaaminen jatkuu kiivaana, kuten myös tavaroiden myyminen. Iloksemme olemme nyt onnistuneet myymään kaikki sellaiset tavarat, jotka eivät lähde kontissa Suomeen tai matkalaukuissa meidän mukanamme. Olemme myös tehneet suuren joukon lähipiirissämme olevia paikallisia ihmisiä onnellisiksi lahjoittamalla heille säkkikaupalla tavaraa. 

Maan jättäminen ei ole ihan yksinkertainen asia Suomessakaan, mutta täällä haasteet moninkertaistuvat. Se on jo selvää, ettei täällä kaikkea edes ehdi tai pysty tekemään ennen lähtöpäivää. Pitää vain yrittää muistaa delegoida kaikki mahdolliset asiat Full Gospelin toimiston porukoille ja tänne jäävien fidalaisten harteille. Leimalla varustettuja valtakirjoja ja kopioita tarvitaan läjäpäin.

Joel on saanut jo kaikki kokeensa tehtyä ja viimeistelee koulutyönsä tämän viikon aikana. Ensi viikon keskiviikkona on sitten koulun päättäjäiset. Eniten Joel tietysti odottaa sitä, kun Jieun tulee perjantaina Nairobiin.

Eilen Kenian fidalaiset järjestivät meille läksiäiset. Syötiin, saunottiin ja juteltiin mukavia. Olen jo siitä kirjoittanut, että tulee ikävä paikallisia työkavereita, mutta toki tulee ikävä myös tätä upeaa Fidan porukkaa täällä. 

Kiirettä siis pitää, mutta levätään sitten Suomessa heinäkuussa, kun kaikki tämä muu hässäkkä on saatu taakse.

Aamukampa näyttää 10 piikkiä!
Kari Rönkkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti